Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Fotbollsskor

 
[370]
1 / 8
Sida:av 8

ADIDAS FOTBOLLSSKOR

Spela med proffsen i adidas fotbollsskor, och upplev de bästa teknologierna designade för din spelstil och ditt liv. adidas fotbollsarv är flera decennier långt och är avgörande för designen av våra fotbollsskor, oavsett spelstil.
Förbättra ditt spel
Oavsett om du vill bemästra kontrollen, bli snabbare, utveckla din smidighet eller behärska tight spel, så har vi fotbollsskon för dig. Välj från våra ikoniska kollektioner:
Predator
Bemästra kontrollen och dominera planen med de ikoniska skorna Predator. Upplev exakt kontroll med ovandelar i Controlskin och snörlös design som ger en ren kontaktyta för bollen. Bossa spelet med mästerlig bollkontroll i skorna Predator.
X
Frigör snabbhet och utnyttja varje lucka med de blixtsnabba och lätta fotbollsskorna X. Rör dig lätt och snabbt med speed frame-teknologi och upplev en riktigt nära känsla av bollen med innovativa ovandelar.
Copa
Omdefiniera bollkänslan med ultimat styrka i Copa fotbollsskor som främjar din spelstil. Präglade ovandelar i högklassigt läder ger ökad kontroll och bättre känsla som gör att du kan kontrollera och hantera bollen bättre.
Nemeziz
Utveckla din smidighet och smit genom försvaret när du tar varje chans att vända spelet till din fördel med Nemeziz fotbollsskor. Med 360° agility bandage får du ökad rörlighet och kan spela mer dynamiskt och byta riktning snabbare.
Tango
Upplev ökad prestation och precision inomhus och på konstgräs med kollektionen Tango. Från street till planen erbjuder Tango klassiska fotbollsskor och sportteknologi blandat med modern design.

Spela fotboll på ditt sätt, förbättra din bollhantering och upplev fotboll i dess renaste form med adidas fotbollsskor.

För riktigt bra bollkontroll och prestanda är det viktigt att skorna du spelar i är av hög kvalitet. adidas fotbollsskor syns på internationella fotbollsplaner och används av världsstjärnor världen över. I utbudet online med fotbollsskor för herr, dam och barn kan alla uppleva känslan som kommer från att dominera på planen med kraft, kontroll och snabbhet - hela vägen från dribbling till tillslag. Kända modeller såsom adidas Predator, adidas Nemeziz, adidas X och adidas Copa har alla något unikt att erbjuda beroende på behov och spelteknik. Nedan finner du tips och råd för saker att ha i åtanke när du shoppar ditt nya par.
Vad ska jag tänka på när jag köper fotbollsskor?
  • Underlag
  • Storlek
  • Spelposition
Varför är underlaget viktigt?
Beroende på om du spelar på gräs, konstgräs eller grus så är det viktigt att skorna är utvecklade för att hantera underlaget. Fotbollsskor för naturgräs har längre, hårdare dobbar för att ge bättre grepp medan skor för konstgräs har kortare dobbar. Risken för skador är större om fotbollsskor som är gjorde för naturgräs används på konstgräs eftersom greppet då kan blir för starkt. För spel på grus ska skorna istället ha många, mycket mindre, dobbar som gör dem extra slittåliga.
Varför är storlek viktigt?
En fotbollssko ska sitta bekvämt men hårt så att foten inte rör sig för mycket i skon. För stor storlek och för mycket rörlighet ger inte lika bra stöd och mindre kontroll.
Varför är spelposition viktigt?
Offensiv, defensiv eller målvakt - alla spelarpositioner har olika behov i form av grepp, snabba starter och stopp och bollnärhet. För en offensiv eller mittfältare är en snabb och lätt sko att föredra eftersom spelet ofta innebär både sprinter och långa löp. Målvakter och defensiva spelare behöver istället en mer stabil sko med skydd och starkt grepp.