adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Tröjor

 
[494]
Sale: Upp till 50 % rabatt
Pris
167 kr - 3,199 kr
1673199
1 / 11
Sida:av 11

Visa din lagtillhörighet och optimera träningen med fotbollströjor

Oavsett om du är ett fan eller ett proffs inom volleyboll, cykling, fotboll, rugby, handboll, basket eller vilken annan sport som helst har vi mängder av olika tröjor som är tillverkade för att passa dig och dina behov. Vi tycker det är viktigt att hela laget blir hyllat och har därför inkluderat målvakten såväl som domaren när vi skapat våra jerseys. Vilken sport är din favoritsport? Visa ditt stöd genom att ta på dig en tröja som visar vilken sport, person eller lag som står närmast ditt hjärta eller varför inte satsa på att bli den sportstjärnan som andra människor ser upp till. Du bestämmer!

En jersey som underlättar träningen

Efter många undersökningar och tester har vi tagit fram material som hjälper till att hålla dig sval och torr under hela träningspasset genom att avleda svetten och agera fuktabsorberande. Vi har blivit inspirerade av våra mest kända spelare och har därför skapat strömlinjeformade modeller som spelarna använder på matchdagen. Vi har tröjor med längre och kortare ärmar, allt beroende på vad dina behov är. Om du är en handbollsspelare har vi tillverkat de i FreeLift Pattern som är tillverkade för rörelser ovanför huvudet och som hjälper tröjan att sitta på plats under hela matchen. Några kommer i återvunnen polyester som hjälper till att spara på jordens resurser och minskar avfall och utsläpp.

Vilken tröja passar dig?

Ett plagg som visar support för din favoritstjärna eller lag kan kännas mäktigt, speciellt om det går bra för personen i fråga. Om kylan står på kan du använda en tröja med längre ärmar tillsammans med tights eller byxor och häftiga sneakers. Om det är varmt rekommenderas självklart en tröja med kortare ärmar tillsammans med shorts eller en kjol och coola träningsskor. Dock är det du som bestämmer vilken stil som passar dig då det är din kreativitet som skapar den bästa outfiten.