adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Gazelle Skor

 
[2]

adidas Gazelle-skor

Originalskon adidas Gazelle är en flerfunktionell träningssko och en omtyckt streetwearklassiker. adidas Gazelle-skor är det perfekta valet för en avslappnad look som fungerar säsong efter säsong med sin tidlösa design. Välj mellan klassiska mockaskor eller uppdaterade modeller med färgglada val. adidas Gazelle-skor kommer i storlekar och modeller för både dam, herr och barn.

En favorit under flera årtionden

Skon adidas Originals Gazelle har varit ett självklart val under flera årtionden. Skon känns igen på sin signaturovandel i mjuk mocka och kontrasterade vita 3-Stripes i läder längs med sidorna. Dessutom har skon en Gazelle-logga vid sidan och hälkappa i skinn i kontrasterande färg där den klassiska Trefoil-loggan syns. Med gummiyttersulan får du bra fäste på underlaget och en bekväm sko för vardagsbruk. adidas Gazelle-sko är den ultimata skon för enkel sportstil. Välj mellan mängder av olika färger, allt från klassiska svarta skor med kontrasterande vita 3-Stripes till färgglada val i bland annat blått, rött och gult.

Uppdaterad design

Nya tolkningar av adidas Gazelle-skor kommer bland annat i helt svart skinn istället för signaturstilen i mocka. Med adidas Gazelle i svart skinn får du en mer minimalistisk look då även 3-Stripes på sidan är helt i svart. Bland de uppdaterade versionerna av skon finns även en version där en vattenavvisande finish har lagts till för att mockan ska hålla borta regn och leda bort fukt från fötterna.

Barnmodeller av adidas Gazelle

adidas Gazelle kommer även i storlekar och modeller anpassade för barn. För de allra minsta kommer skorna med en halkfri yttersula och elastiska snören för att de enkelt ska kunna dras på och av små fötter. Skorna ger en fotnära passform och bra grepp på underlaget för att passa även de allra första stegen. Bland modellerna för barn finns även praktiska alternativ med kardborreband istället för snören. Skorna har fortfarande den T-formade tån och karakteristiska mockaytan för en klassisk design.