alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

SPELA ONLINE OCH OFFLINE

Jacquard™ Tag från Google placeras i GMR-innersulan för att registrera din prestation på planen. Synka din statistik med GMR-appen för att analysera dina skills och dela dem med vänner.

SÅ FUNGERAR GMR

logo

STYR BÅDA VÄRLDAR

Anslut din GMR-app till EA SPORTS FIFA Mobile och ta din fotbollsstatistik till gamingvärlden. Gör utmaningar på planen varje vecka och använd statistiken för att få exklusiva belöningar, dominera ledartavlor, bygga ditt Ultimate Team™ och få skryträttigheter – i båda världar.

FAQ

adidas GMR är ett nytt sätt att spela fotboll uppkopplad, med hjälp av GMR-innersulan och Jacquard Tag. Chippet är utvecklat av Jacquard™ by Google och har förmåga att detektera fotbollsspecifika rörelser när det placeras i GMR-innersulan. Jacquard Tag registrerar vad du gör på planen och överför det till FIFA Mobile − så att du får tillgång till exklusivt innehåll, kan öka ditt Team OVR och få skryträttigheter i rankningsutmaningarna.
Allt du behöver är GMR-produkten, en mobil enhet som är kompatibel med Jacquard, samt apparna adidas GMR och EA FIFA Mobile − båda kan laddas ner gratis via appbutiker
Jacquard Tag är utrustad med ett gyroskop, en accelerometer och en liten processor som kan köras på enheter med maskininlärning som registrerar fotbollsrörelser. Chippet kan mäta antalet sparkar, skotthastighet, hur snabbt du springer, och total distans du sprungit.
Du behöver en mobiltelefon som stöder apparna adidas GMR och EA FIFA Mobile. Utrustningskrav för apparna hittar du under ”Vilka appar behöver jag?”
Du kan köpa adidas GMR i utvalda adidas-butiker och på adidas hemsida i följande marknader: USA, Kanada, Japan, Australien, Nya Zeeland, Turkiet, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien, Frankrike, Nederländerna, Sverige, Tjeckien, Polen, Schweiz, Grekland, Danmark, Portugal, Österrike, Norge, Irland, Belgien, Slovakien och Finland.