adidas

PLAY CONNECTED

GMR-innersulan: synka dina skills och styr spelet.

STYR BÅDA VÄRLDAR

Passa, spring, skjut − allt räknas i EA SPORTS FIFA Mobile. Vi har gått samman med EA SPORTS FIFA Mobile och Jacquard™ by Google för att skapa GMR, en revolutionerande innersula med ett smart chip. Lägg sulan i vilken sko som helst och länka dina fotbollsrörelser till mobilspelet. När du blir bättre blir EA SPORTS FIFA Mobile team det också. Flyg genom utmaningar, frigör Skill Boosts, höj din OVR och få skryträttigheter på ledartavlorna.

EXKLUSIVT: FÅ DIN 95-DYBALA-SPELARE

Koppla adidas GMR till EA SPORTS FIFA Mobile och få den exklusiva Paulo Dybala -95-spelaren. Ta dig till nästa nivå med veckans GMR-utmaningar och förtjäna skryträttigheter för att öka ditt teams OVR.

Spurta − lämna alla bakom dig

Dra förbi försvaret under en match eller öva på spurttekniken − GMR mäter dina snabba ruscher och ger dig belöningar.

Passningar − rulla vidare

Blixtsnabba direktpassningar eller långa diagonala. GMR mäter dina passningar så att du får högre OVR och Skill Boosts.

Skott − styrka på nästa nivå

Rätt i krysset eller en tight markboll. Slå till med finess för att höja din OVR och frigöra Skill Boosts.

Långa distanser − spring i dagar

Vi slutar aldrig. Boosta din OVR och få Skill Boosts genom att springa längre än de andra.

STARTA GMR NU

FAQ

adidas GMR är ett nytt sätt att spela fotboll uppkopplad, med hjälp av GMR-innersulan och Jacquard Tag. Chippet är utvecklat av Jacquard™ by Google och har förmåga att detektera fotbollsspecifika rörelser när det placeras i GMR-innersulan. Jacquard Tag registrerar vad du gör på planen och överför det till FIFA Mobile − så att du får tillgång till exklusivt innehåll, och gör det möjligt för dig att öka ditt Team OVR och få skryträttigheter i rankningsutmaningarna.
Allt du behöver är GMR-produkten, en mobil enhet som är kompatibel med Jacquard, samt apparna adidas GMR och EA FIFA Mobile − båda kan laddas ner gratis via appbutiker
Jacquard Tag är utrustad med ett gyroskop, en accelerometer och en liten processor som kan köras på enheter med maskinlärning som registrerar fotbollsrörelser. Chippet kan mäta antalet sparkar, sparkars hastighet, hur snabbt du springer, och total distans du sprungit.
Du behöver en mobiltelefon som stöder apparna adidas GMR och EA FIFA Mobile. Utrustningskrav för apparna hittar du under "Vilka appar behöver jag?"
Du kan köpa adidas GMR i utvalda adidas-butiker och på adidas hemsida i följande marknader: USA, Kanada, Japan, Australien, Nya Zeeland, Turkiet, Storbritannien, Tyskland, Italien, Spanien, Frankrike, Nederländerna, Sverige, Tjeckien, Polen, Schweiz, Grekland, Danmark, Portugal, Österrike, Norge, Irland, Belgien, Slovakien och Finland.