adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

Golfskor

 
[78]
1 / 2
Sida:av 2

Golfskor

Din sving, din träffsäkerhet och din putt handlar bara om en sak. Din slagställning. Rätt golfskor hjälper dig att fullända din slagställning så att du kan spela bättre än någonsin. Med extra stabilitet i svingen får du den precision du behöver för att lyckas med varje slag. Och med perfekt stöd kan du spela fler rundor utan att bli trött.

Välj de bästa golfskorna

Passform, stil och väder är alla viktiga faktorer när du ska välja rätt golfskor. Det finns en anledning till att professionella golfspelare väljer skor med stor noggrannhet, precis som du borde göra. Med perfekt stabilitet, komfort och en energigivande känsla kommer du spela mer fokuserat med bättre resultat.

Den rätta passformen för golfskor

Det här är den viktigaste aspekten för en fantastisk golfrunda. De flesta människor har en fot som är större än den andra. Se alltid till att välja golfskor som sitter bekvämt för din större fot. Kom ihåg att fötterna expanderar med värme och rörelse. Golfskor ska vara tightare runt mellanfoten för att ge dig ökat stöd när du svingar. Vi rekommenderar att du lämnar en centimeters utrymme mellan stortån och skons framkant.

Golfskor med dobbar vs. spiklösa golfskor

Utan tvekan ger golfskor med dobbar den bästa stabiliteten på banan. Med en strategiskt asymmetrisk dobbdesign säkrar de ditt grepp och din ställning oavsett hur hårt du svingar. Dagens teknologi har även hjälpt fram designen av spiklösa golfskor som förenar stabilitet med mångsidighet. Golfspelare kan nu bära samma skor från dörren till bilen, till banan och ända in på golfklubben. I jämförelse är det dock viktigt att notera att golfskor med spikar alltid erbjuder större stabilitet.

Golfskor med väderskydd

Alltför ofta är tyvärr inte vädret på vår sida under långa golfrundor. Det har adidas mött genom att skapa golfskor med hållbara vattentäta material som hjälper dig fokusera på spelet. Men det tar inte slut där. Med modeller som är gjorda för mer extremt klimat finns våra golfskor med Climacool och golfskor med Climaheat håller dina fötter lagom varma under de längsta rundorna.