alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

grå bomberjacka

 
[9]

Grå bomberjackor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. Våra bomberjackor har helt rätt stil för dig och dina krav så att du har möjlighet att uppnå din egen potential. Våra gråa bomberjackor kompletterar din stil.

Skapade för kreatörer – grå bomberjackor från adidas

Vi erbjuder bomberjackor som har tillverkats med polyester. Polyester är idealiskt för kläder avsedda för aktivitet eftersom svetten absorberas omgående. Materialet förblir varmt när det krävs och därför är många överdelar, jackor och byxor för idrottsutövare gjorda av polyester.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Det spelar ingen roll om det är märken som Athletics – med adidas-bomberjackor får du inte bara uppmärksamhet på nästa träningspass utan också på vägen dit. Vår kollektion med bomberjackor inkluderar ZNE.

Vill du skriva dina egna regler? Med våra produkter för herrar kan du höja ribban och ha kul. När framtiden börjar är upp till dig. Plocka fram våra gråa bomberjackor från adidas – nu är stunden inne.