alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Gråa Stan Smith

 
[1]

Glid fram med stil i gråa Stan Smith

Om du vill ha ett par sneakers som funkar till allt så är det ett par gråa Stan Smith du ska välja. Dessa tennisinspirerade skor förenar sport med mode och fungerar lika bra på väg till gymmet som på fest. Med stilrena detaljer och sömmar som sitter precis på rätt ställen kommer du att älska deras anspråkslösa elegans. Grått är en neutral färg som passar både till vita och svarta outfits, samt till kulörta färger. Det gör att gråa skor är väldigt mångsidiga och går att använda varje dag.

Upplev sann bekvämlighet med gråa Stan Smith

Våra gråa Stan Smith är så klart inte bara snygga, de är också riktigt bekväma. De har en praktisk gummisula med ett mönster som ger bra grepp, och strategiskt placerade ventilationshål ser till att dina fötter inte blir svettiga i första taget. De klassiska skosnörena går att snöra precis lagom hårt så att skorna sitter som om de var gjorda speciellt för dig. Det faktum att de är gjorda av läder gör dem hållbara, och du kommer kunna använda dem i flera år om du tar hand om dem på rätt sätt.

Så vårdar du dina nya sneakers

För att skorna ska vara fina så länge som möjligt är det en stor fördel om du impregnerar dem innan du använder dem för första gången. Impregnering skyddar mot smuts och gör skorna vattentåliga när det regnar. Använd en sprej som är avsedd för skornas material och testa gärna på en liten yta innan du sprejar på hela. Låt dem torka enligt anvisningen på flaskan. När skorna blir smutsiga bör du använda en rengöringsprodukt för skor, till exempel ett skum som torkas av med en ren trasa. Efter rengöring är det dags att fylla på impregneringen.