alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

gröna chinos

 
[1]
Storlek
Pris
1 099 kr - 1 099 kr
1099

Gröna chinos

Har du också extremt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits får du perfekt stil utan att du behöver offra dynamiken. Kläder med adidas klassiska logotyp har sin självklara plats på sportens arena och inom streetmodet. Våra chinos har en obestridlig adidas-design. Alla gröna chinos från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – gröna chinos från adidas

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med chinos från märken som Performance. Performance är produktlinjen för atleter som ställer de högsta kraven på sig själva och som skriver sina egna moderegler. Ultimate och Ultimate365 är våra mest välkända kollektioner med chinos.

Vi stöttar kreativitet och sportsmannaanda. Tillsammans kan herrar skapa sina egna regler och sedan höja ribban än en gång. Visa din alldeles egna stil med gröna chinos från adidas.