alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

guld jacka

 
[12]

Gyllene jackor

Med plagg i äkta adidas-stil visar du tydligt vem som bestämmer hur ditt liv ska levas – du. I våra kollektioner har vi en mängd designer som är skapade specifikt för dina krav. Med jackor från adidas är du ständigt bekvämt och snyggt klädd. Alla gyllene jackor från adidas är designade för att komplettera din aktiva livsstil.

Skapade för kreatörer – gyllene jackor från adidas

Nylon, polyester och återvunnen polyester är tre av de material vi använder för att tillverka våra jackor. Värderar du hållbarhet? Samma här! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för planeten och för dig själv när du sportar.

Våra märken kombinerar streetstil med behoven hos atleter

Upptäck trender med potential att bli klassiker i kollektionerna med jackor från märken som TERREX, Performance och Athletics. Söker du den optimala outfiten för streetstil och sport? adidas Originals-plaggen är värdefulla om du vill skapa en klassisk retrostil. De hjälper dig att förbli autentisk och omdefinierar begreppet stil, ständigt och överallt. Performance är produktlinjen för atleter som har extremt höga förväntningar på sig själva och som skapar sina egna regler. Funktionell design och funktion som du kan räkna med i alla väder. Det är adidas Terrex.

Vi testar noggrant ny teknologi som GORE-TEX i extrema förhållanden. RAIN.RDY, CLIMALITE och CLIMAPROOF absorberar fukt, håller kylan ute och ger mysig värme åt dina ansträngda muskler. Clima och RDY är våra mest omtyckta kollektioner med jackor.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för barn, damer och herrar kan du höja ribban och ha kul. Vandring – visa vad du går för när det gäller. Med produkter från adidas är du så förberedd du kan vara för att göra just det. Framtiden börjar idag. Skaffa våra gyllene jackor från adidas – nu är stunden inne.