alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Gym & Träning · PRIMEKNIT

 
[8]

adidas Primeknit för träning

adidas Primeknit för träning ger dig både stöd och ventilation för att du ska kunna prestera så bra som möjligt. Det stickade materialet är helt sömlöst och är både miljövänligt, lätt och flexibelt. Här hittar du både kläder, skor och accessoarer i adidas Primeknit. Plagg och skor gjorda i adidas Primeknit för träning ger dig en kroppsomslutande passform som sitter på plats under hela passet. Utan sömmar slipper du dessutom obekväm friktion mot huden och kan lägga allt fokus på träningen.

Skor med fotnära passform

Skor i adidas Primeknit omsluter foten och ger en följsam och strumpliknande passform. Den stickade ovandelen sitter som en andra hud och expanderar samtidigt som den följsamma stretchen i materialet ger stöd åt fotens rörelser under passet. Det tätt vävda materialet speglar fotens konturer och andas för att du ska få full ventilation och kunna hålla fötterna torra och svala under hela passet. Primeknit är dessutom ett mycket lätt material vilket gör skor med en Primeknit ovandel perfekta för löpning. Skor i adidas Primeknit kommer i en mängd olika färgkombinationer och har tidlösa designinslag som 3-Stripes och adidas originallogga.

Träningsplagg i Primeknit

adidas Primeknit för träning är svettabsorberande vilket gör plaggen utmärkta för träningspass. I kollektionen adidas Primeknit dam hittar du bland annat sömlösa bh:ar som ger lätt stöd och mjuk känsla mot huden. Det elastiska materialet formar sig efter kroppen och ger både flexibilitet och komfort. Du hittar även tights i adidas Primeknit som ger en åtsittande och kroppsnära passform. adidas Primeknit herr har bland annat stretchiga shorts som är fuktavledande. Med minimala sömmar kan du vara bekväm både under träning utomhus och på gymmet. Med tröjor och t-shirts i adidas Primeknit kan du hålla fokus när du tränar tack vare materialets flexibla rörelsefrihet och den mjuka och behagliga känslan.