Att beställa

Att beställa online ska vara hur lätt som helst. Skulle du dock ha några frågor hoppas vi att du hittar svaren här.

Att göra en beställning

Det går bara att göra din beställning av adidas produkter från oss genom att använda dig av beställningsfunktionaliteten på adidas.se/shop. Vänligen klicka här för att lära dig hur du gör detta.

 

Efter att du gjort en beställning hos oss kan du se dina senaste beställningar i det bekräftelsemail du får. Om du sparat dina uppgifter och skapat ett konto på adidas.se/shop kan du även se alla dina tidigare beställning efter att du har loggat in.

 

Se din fullständiga orderhistorik genom att klicka på Ditt konto och fylla i ditt användarnamn och lösenord. Om du vill veta hur du skapar ett konto,klicka här.

Annullera din beställning

Eftersom vi alltid försöker processa alla beställningar så snabbt som möjligt är det enda sättet att annullera en beställning att ringa vår kundservice kort efter att beställningen gjorts. Vår kundservice når du på: 0200-883717 (gratis)

Rea/Utförsäljning

På adidas.se/shop kan du också hitta produkter från tidigare säsonger till reducerade priser. Dessa produkter håller dock alltid precis samma höga kvalitet som vårt övrigt utbud. När som helst kan dock produkter från tidigare säsonger som erbjuds till reducerade priser bli en del av en rea eller en utförsäljning. Erbjudanden och/eller kampanjkoder gäller ej produkter med reducerat pris.

Kampanjkoder

Erbjudanden och/eller kampanjkoder gäller ej produkter med reducerat pris Om du returnerar en produkt som beställts med en kampanjkod är denna kod fortfarande förverkad och kommer inte att ersättas. Kampanjkoder är bara giltiga under en begränsad tid.