Är Click & Collect tillgängligt för alla produkter?

Senaste: 15/10/18

Click & Collect är tillgängligt för de flesta produkter i vår Online-butik. Om varan/varorna du valt inte är tillgänglig(a) för Click & Collect så kommer tjänsten inte att visas som ett leveransalternativ.

Produkter som inte inkluderas i Click & Collect:

• Utvalda produkter i begränsad upplaga
  • Skräddarsydda produkter och produkter med personlig design
  • Produkter som förbeställts

Om du inte kan välja Click & Collect som ett leveransalternativ så kan du istället välja ett av våra andra leveransalternativ.