Hur ändrar jag mina kontoinställningar?

Senaste: 15/10/18
För att ändra dina kontoinställningar loggar du in på ditt konto.

Du kan ändra ditt lösenord och din e-postadress genom att gå till ‘Inloggningsuppgifter’ under ‘Personlig information’.

Du kan ändra dina adressuppgifter och ditt telefonnummer genom att gå till ‘Adressbok’ under ‘Kontoinformation’.

När du ändrat ditt lösenord får du en bekräftelse via e-post på att ett nytt lösenord skapats.

Adidas app
Du kan ändra kontouppgifter, (som adress och kontaktinfo) med navigeringsmenyn längst ner. Välj bara ’konto’ nedanför ditt namn och välj att ändra dina uppgifter.