Hur återställer jag lösenordet för mitt konto?

Senaste: 15/10/18
Det är enkelt att återställa lösenordet. Börja med att gå till inloggningssidan. Klicka på 'Glömt ditt lösenord?', och ange sedan den e-postadress du använder för att logga in på kontot. Klicka på 'Skicka', så mejlar vi dig en länk för att återställa lösenordet på en gång.

Öppna e-postmeddelandet och klicka på 'Bekräfta'. Ange ett nytt lösenord och avsluta genom att klicka på 'Använd'.

Grattis! Du har ett nytt lösenord. Vi mejlar dig för att bekräfta ändringen.