Hur återställer jag lösenordet?

Senaste: 16/10/19
VIA ADIDAS RUNTASTIC
Du kan återställa lösenord i apparna adidas Running by Runtastic och adidas Training by Runtastic, eller på Runtastic.com, genom att följa de här instruktionerna.

VIA ADIDAS
Du kan också återställa lösenord i adidas-appen eller på adidas.se, genom att följa de här instruktionerna:
1. Börja med att gå till inloggningssidan.
2. Klicka på "Glömt lösenord?"
3. Ange den e-postadress du använder för att logga in på kontot.
4. • Klicka på Skicka.
5. Kolla din mejl för en bekräftelse på återställt lösenord.
6. Öppna mejlet och klicka på "Bekräfta".
7. Ange ett nytt lösenord.
8. Klicka på "Aktivera".

Grattis! Du har ett nytt lösenord. Vi skickar dig ett mejl för att bekräfta att lösenordet har uppdaterats.