Hur gör jag en Click & Collect-bokning?

Senaste: 15/10/18
  1. Hitta de produkter du vill boka och välj ”Beställ”.

2. Välj ”adidas butik” som leveransmetod.

3. Fyll i din plats och klicka "Hitta" för att leta upp närmaste adidasbutik med Click & Collect.

4. Välj en lämplig butik och klicka ”Hämta här”. Vänligen notera att produkterna har följande tillgänglighetsstatusar:

• tillgänglig (i butik)

• kan levereras till butiken

• inte tillgänglig (måste levereras till ditt hem)

1. Fyll i fullständigt namn och mejladress.

2. Välj om du vill få uppdateringar om din bokning via SMS. Fyll i så fall i ditt mobilnummer och klicka i rutan för SMS-uppdateringar.

3. Innan du bokar, kolla igenom att du valt rätt leveransadress och att den överensstämmer med den butik du föredrar.

4. Klicka på "Boka och hämta" för att slutföra din bokning. Du kommer nu att få ett bekräftelsemejl om din bokning. När din bokning är redo att hämtas upp i vald butik kommer du bli meddelad via mejl och SMS (om du angett det). Notera: din bokning kommer vara reserverad i butik i 5 dagar och du kommer bli ombedd att betala för bokningen när du hämtar upp den.

Villkor för att göra en Click & Collect-bokning
Notera att det endast är möjligt att göra en Click & Collect-bokning om:

• Click & Collect är tillgängligt just då Under vissa reatider och liknande måste vi inaktivera Click & Collect.

• Din bokning inte består av produkter som är skräddarsydda eller försedda med personliga detaljer.

• Din bokning inte består av mer än 6 produkter.

• Värdet på din bokning inte överskrider 10 000 kr.

• Din bokning inte består av kampanjprodukter.

Du kan alltid välja att få produkterna hemlevererade, ifall du inte kan göra en Click & Collect-bokning.