Hur hanterar jag innehållet i min varukorg?

Senaste: 15/10/18

Gå till varukorgsikonen som finns längst upp till höger på alla sidor. Därifrån kan du hantera innehållet i din varukorg.

• För att ändra storlek på en produkt klickar du på 'Redigera' under den specifika produkten.
  • För att ta bort en produkt klickar du på 'Ta bort' under den specifika produkten.
  • För att ändra antalet av en produkt klickar du på rutan för antal och väljer det antal du vill beställa.