Hur hittar jag en butik i närheten?

Senaste: 15/10/18

Använd funktionen Hitta din butik för att hitta butiker i din närhet. Klicka på en butik för mer information.

Om du letar efter en särskild typ av adidasbutik, som adidas Originals eller adidas Performance, kan det hända att denna inte är din närmsta butik. Flytta i sådana fall markören till kartan och zooma ut. Alla adidasbutiker finns med på kartan, och där kan du enkelt hitta rätt butik.