Hur kan jag avsluta prenumerationen på nyhetsbrev eller annan marknadsföring från adidas och/eller Runtastic?

Senaste: 16/10/19
VIA ADIDAS
Du kan avsluta prenumerationen på nyhetsbrev genom att ändra inställningarna i ditt användarkonto. Du kan också avsluta prenumerationen via den marknadsförande e-posten.

VIA ADIDAS RUNTASTIC
https://help.runtastic.com/hc/en-us/articles/360008954600-HOW-CAN-I-UNSUBSCRIBE-FROM-NEWSLETTERS-OR-OTHER-MARKETING-EMAILS-FROM-ADIDAS-AND-OR-RUNTASTIC-