Hur många dagar har jag på mig att returnera en beställning?

Senaste: 14/11/19

Förlängd retur- och bytesperiod
Fel storlek?  Om din julklapp inte blev helt rätt, och du köpte den mellan 1 november och 24 december så kan du byta storlek gratis eller returnera den.  Och vi har förlängt returperioden för dig! Du har fram till 24 januari 2020 att byta ut eller returnera dina varor. Hypeade artiklar exkluderade. 

Observera att våra tomtenissar specialtillverkar varor med personlig design bara för dig − dessa kan inte returneras.


Varor inhandlade i adidas onlinebutik
Returer är gratis och enkla inom 30 dagar (eller 14 dagar* för hype-produkter som Yeezy) efter det att du mottagit din beställning, i enlighet med vår returpolicy. Om du mottagit varor från en beställning i flera paket startar perioden på 30 dagar den dag du mottog sista paketet.

*Observera att hype-produkter som Yeezy måste returneras inom 14 dagar räknat från leveransdatum. Vi informerar om att returperioden är 14 dagar när du beställer hype-produkter.

Varor inhandlade i en adidasbutik
Varor som inhandlats i en officiell adidasbutik kan returneras till butiken inom 30 dagar (eller 14 dagar för hype-produkter som Yeezy) efter köpet. Kolla ditt kvitto för exakt köpdatum.

Vänligen observera: produkter med personlig design görs specifikt för dig och kan inte returneras om det inte rör sig om fabrikationsfel.

Var den här artikeln till hjälp?

Ja / Nej

Var är min beställning?

Logga in eller använd vår Guest tracker för att snabbt spåra din beställning, annullera varor och kolla status för returer.

Hittar du fortfarande inte svar på din fråga?

FRÅGA VÅR KUNDSERVICE

Mån. till Fre: 08.00 - 18.00