Hur skapar jag ett konto?

Senaste: 15/10/18
Det är enkelt att skapa ett konto.

Första steget är att klicka på ‘Logga in’ i det övre högra hörnet på sidan och därefter väljer du ‘Registrera’ för att komma igång.

Därefter fyller du i din personliga information. Det vill säga ditt för- och efternamn samt ditt födelsedatum i formatet DD-MM-ÅÅÅÅ.

Därefter fyller du i din inloggningsinformation. Det vill säga din e-postadress och ett lösenord som du bekräftar. Sedan väljer du önskade kommunikationskanaler och ser till att godkänna våra Regler och villkor.

Avsluta genom att klicka på ‘Skicka in’.

Grattis, ditt konto är nu skapat. Vi skickar ett e-postmeddelande som bekräftar detta.

adidas app
Gå till ”din profil” längst ner på navigationsmenyn. Här kan du antingen logga in eller skapa ett adidaskonto.