Jag kommer inte åt mitt Runtastic- och/eller adidas-konto. Vad ska jag göra?

Senaste: 16/10/19
Om du inte kan logga in kan det bero på att du bara behöver en uppsättning inloggningsuppgifter för alla dina adidasplattformar från och med nu. Kolla din inkorg (och spam) för ett mejl med information om vilka uppgifter du ska använda. Om du inte hittar mejlet, testa både Runtastics och adidas inloggningsuppgifter − en av dem borde fungera.

Läs mer här