Jag vill inte längre motta nyhetsbrev eller andra typer av marknadsförande e-post, hur går jag tillväga?

Senaste: 15/10/18
Du kan avsluta prenumerationen på nyhetsbrev genom att ändra inställningarna i ditt användarkonto. Du kan också avsluta prenumerationen via den marknadsförande e-posten.

Hur

Konto
  1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till 'Dina inställningar'.
  3. Uppdatera dina inställningar och klicka på 'Spara'.
E-post
  1. Klicka på 'Avsluta prenumeration' längst ner i det nyhetsbrev eller det marknadsförande e-postmeddelande som du vill avsluta prenumerationen på.
  2. Markera bekräftelserutan för att avsluta prenumerationen.
  3. Klicka på 'Uppdatera inställningar'.

adidas app
E-post
  1. Klicka på Avsluta prenumeration längst ner i det nyhetsbrev eller det marknadsförande e-postmeddelande som du vill avsluta prenumerationen på.
  2. Markera bekräftelserutan för att avsluta prenumerationen.
  3. Klicka på ‘Uppdatera inställningar’.
Pushnotiser
  1. Gå till din profil genom navigationsmenyn längst ner.
  2. Därifrån, gå till Inställningar högst upp.
  3. Klicka sedan av pushnotiser.
Alternativt kan du också stänga av pushnotiser i Inställningar på din iOS- eller Android-telefon.

Din prenumeration på nyhetsbrev eller marknadsförande e-post kommer då att avslutas. Det kan ta upp till en vecka innan din begäran hanteras, under den veckan kan det hända att du fortsatt mottar nyhetsbrev och marknadsförande e-post.