Måste jag skapa ett konto för att handla i er onlinebutik?

Senaste: 15/10/18

Du behöver inget konto för att göra en beställning.  Med ett konto sparar du däremot tid i kassan eftersom din adress och din betalningsinformation säkert sparas för framtida köp. Det är dock inte nödvändigt om du bara vill göra en beställning.

adidas app:

Du måste skapa ett konto för att köpa produkter genom adidas app. Med ett konto är snabbare och enklare att beställa i framtiden eftersom din adress och betalningsdetaljer sparas säkert till nästa gång.