Vad måste jag ta med till butiken för att hämta min Click & Collect-bokning?

Senaste: 15/10/18
Det är enkelt att hämta din bokning.  Du måste visa ditt bokningsnummer och ett giltigt id-kort för butikspersonalen.

Om du inte ska hämta din bokning själv ska du skicka med en skriftlig bekräftelse (med bokningsnumret och en kopia av ditt id-kort med foto) med personen som hämtar bokningen åt dig.