alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Black Friday: Fotbollsskor för herr

 
[48]

Maxa ditt spel med Black Friday: fotbollsskor för herrar

Välkommen till Black Friday: fotbollsskor för herrar – här skapas drömmar och mål. Fotboll är en sport som inte kräver mycket utrustning, men skorna gör ändå stor skillnad för ditt spel. Det är skorna som ger dig kontroll över bollen, som hjälper dig att skruva precis som du vill och som gör det möjligt att springa snabbt och vända ännu snabbare. Våra fotbollsskor är ett resultat av en kombination av kärleken för spelet och smart design. Materialen, formen och varenda detalj är noga utvalda för att du ska kunna bli den bästa fotbollsspelaren du kan bli. Bland Black Friday: fotbollsskor för herrar finns det där lilla extra som hjälper dig att nå nästa nivå.

Skor som passar din personliga stil på adidas Black Friday-outlet på fotbollsskor för herrar

Funktionen är såklart det allra viktigaste när man väljer fotbollsskor. Men visst är det kul om de dessutom är riktigt snygga. På vår Black Friday-outlet på fotbollsskor för herrar har vi massor av häftiga modeller i alla möjliga färger. På det viset kan du hitta ett par skor som passar din personliga stil och som ger dig lust att ge allt på planen. Dessutom gör det att du kan hitta skor som matchar ditt lags färger perfekt.

Glöm inte att vårda dina fotbollsskor

För att dina fotbollsskor ska hålla för många, många matcher måste du ta hand om dem. Det betyder att du regelbundet bör impregnera dem och göra rent dem med en särskild skorengöring. Om skorna blir väldigt smutsiga och leriga kan du borsta dem för att få bort det mesta innan du gör rent dem. Låt inte skorna ligga svettiga i träningsväskan, utan ta upp dem direkt när du kommer hem. Du kan förebygga dålig lukt med en skodeodorant som sprejas in i skon.