Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Jackor för Herr

(349 Produkter)
1 / 8
Sida:av 8

Jackor för herr

Vi har jackor för alla årstider, för blåst, regn, snö och sol.adidas jackor för herr kollektionen som har allt du behöver. adidas träningsjackor för herr hjälper till att hålla dig varm och torr i spåret, medan våra lätta jackor och vindjackor hejdar blåsten och lyfter moderna streetkläder med atletisk stil. Oavsett om du befinner dig mitt i spelets hetta eller på sidolinjen så passar våra sköna sportjackor perfekt.

Välj den rätta jackan

adidas jackor för herr är väl beprövade för dina behov, vad som än kommer din väg. Om du söker en sportig jacka med trendig streetkänsla som håller kylan borta är våra lätta jackor och träningsjackor perfekta. När du behöver vindskydd, på eller på sidan av banan, kan våra vindjackor för herr hejda blåsten. När du vill ha äkta komfort håller våra isolerande bomberjackor och parkas dig supervarm och torr. Alltid funktionella och med stil som sticker ut – i adidas senaste kollektion med sportjackor för herr finns den perfekta jackan för dig.

Lätta jackor och träningsjackor

Med en mix av sportig design och modern streetstil ser adidas lätta jackor till att ge dig skarp stil även i regn och rusk. En vattentät yta och lätt vaddering håller dig varm och ger en nätt jacka som smidigt packas ihop. Våra träningsjackor håller också kylan borta genom att avlägsna svett från huden med fuktabsorberande climalite®.

Vindjackor

Vänd dig mot vinden i vår kollektion med vindjackor för herr. Perfekta för kall blåst, både på och på sidan av spåret. adidas vindjackor ger dig skyddet du behöver, med sportig och streetinspirerad stil.

Dunjackor, vadderade jackor, vinterjackor och västar

Slå tillbaka mot kylan i adidas dunjackor, vadderade jackor och västar för herr. Våra vadderade jackor är vattenavvisande, ventilerande och lätta, och dunjackorna värmer ordentligt även i djupaste vintern. Dun är naturens bästa isolering och hindrar att kroppsvärmen skingras i luften. Dun är naturligt lätt och fluffigt och kan komprimeras till en kompakt storlek för smidig transport.

Bomberjackor

Vi har skapat isolerande bomberjackor i en mängd designer, från kamoflagetryck och huvor med syntetpäls, till satintyg med subtil glans och lätt vaddering för komfort och värme. adidas bomberjackor återskapas för ny streetstil med uppdaterade looks.

Parkas

Gör ett statement inom funktionellt mode, med en parkas för herr från adidas. Vattenavvisande, vindtäta och med militärinspirerade detaljer, flera fickor och stormklaffar. Moderna mångsidiga jackor för total komfort.