alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

svart långärmad tröja

 
[4]
Herr Golf Svart Hybrid Full-Zip JacketHerr Golf Svart Hybrid Full-Zip Jacket

Hybrid Full-Zip Jacket

Herr Golf

Svarta långärmade tröjor

Kreatörerna är en ny, självmedveten generation som skapar sina egna regler och uttrycker sin personlighet via sin stil och sina kläder – våra produkter är sportiga och bekväma och har skapats för din fritid. Våra tröjor har rätt stil för dig och dina behov så att du har möjlighet att uppnå din personliga potential. Våra svarta långärmade tröjor ger dig stil.

Märket med de tre ränderna – svarta långärmade tröjor från adidas

Vi säljer tröjor som har tillverkats med bomull, polyester och återvunnen polyester. Bomull är det material som känns bäst mot huden och det får dig inte att börja svettas snabbare. Det lämpar sig framförallt för mindre ansträngande aktiviteter och som ett ytterlager.

Med våra märken står du i centrum

Med tröjkollektioner som Athletics, Y-3 och Performance ligger du konstant steget före de senaste trenderna. Kallt väder? Starka vindar? Steniga stigar? Oroa dig inte! adidas Terrex är plagg som designats för utomhusaktiviteter. Vi håller dig varm och torr under bergsäventyren och ser till att du står på stadiga fötter. Performance är framtagen för atleter som inte tänker kompromissa med stilen – retrodesign med ett tydligt fokus på funktion. Förbli legendarisk med adidas Originals. Märket inspirerar oss att ständigt ifrågasätta status quo trots lediga retrovibbar. Yohji Yamamotos kläder är berömda för den avantgardistiska design som även präglar Y-3-kollektionen. Här syns en rad varierande texturer och draperingar som skapar det legendariska oversizesnittet. Superfunktionell teknologi som CLIMAWARM, AEROREADY och HEAT.RDY lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar tröjor i kollektionerna Teamwear, Must Haves och RDY.

Vill du skapa dina egna spelregler? Med våra produkter för damer kan du både ha roligt och prestera på topp. Låt inte utrustningen hindra dig när du ägnar dig åt längdskidåkningen, utförsåkningen eller snowboardåkningen. Svarta långärmade tröjor från adidas är ditt nya stöd – särskilt om du är redo att flytta gränserna varje dag.