alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

golfväst herr

 
[1]

Golfvästar för herrar

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna är avgörande. Med våra outfits för herrar får du oklanderlig stil utan att du behöver förlora dynamiken. Om golf är din sport har du ägnat mycket tid åt arbete och åt att utveckla dina färdigheter. Det har vi också gjort – för att skapa utrustning som inte kommer att göra dig besviken. Våra sportkläder ger maximal rörelsefrihet och de bästa förutsättningarna för en plats på prispallen. Våra golfvästar har på pricken rätt stil för dig och dina krav, vilket innebär att du kan nå din egen potential. Alla golfvästar för herrar från adidas är designade för att passa din aktiva livsstil.

Sätt upp dina egna regler – golfvästar för herrar från adidas

Idag uppnår du målen med råge – det gäller både om du tränar eller tävlar i golf: .

Polyester och återvunnen polyester är två av de material vi använder för att producera våra golfvästar. Är hållbarhet viktigt för dig? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår tillverkning. Det innebär att du både tar hand om planeten och om dig själv när du sportar.

Med våra märken står du i centrum

Upptäck trender med legendarisk potential i kollektionerna med golfvästar från märken som Performance. Performance är framtagen för atleter som inte är villiga att kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. COLD.RDY, CLIMAWARM och CLIMAHEAT absorberar fukt, håller kylan ute och ger angenäm värme åt alla ansträngda muskler. Du hittar golfvästar i kollektionerna Clima, RDY och adiPURE. Våra golfvästar finns i svart, blått och grönt.

Människor med nyskapande idéer som förändrar världen – adidas-produkter för herrar. Det spelar ingen roll om de atletiska egenskaperna eller stilen betyder mest för dig. Våra kläder för män hjälper dig i alla situationer. Visa din alldeles egna stil med golfvästar för herrar från adidas.