alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

HumanRace · Fotboll

 
[47]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Den här kollektionen symboliserar själva mänskligheten. Ett ofullkomligt perfekt kreativt uttryck. En tröja som väcker liv i fem klubbars kollektiva minnen. Ett statement för vad fotbollskulturen är i dag.

Pharrell Williams

Designad för hand för mänskligheten. Kreativ individualism och målmedveten handdesign hedrar och utmanar originalet. Kollektionen Human Race är en eko av arvet från klubbens ikoniska tröja.