alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

IMPOSSIBLE IS NOTHING

Vi ser en värld med möjligheter där andra bara ser det omöjliga.

VÅR ÖVERTYGELSE ÄR ATT GENOM SPORT HAR VI KRAFTEN ATT FÖRÄNDRA LIV. GENOM ATT STRÄVA EFTER ATT PUSHA GRÄNSERNA FÖR MÄNNISKORS MÖJLIGHETER, ATT INKLUDERA OCH SAMMANFÖRA ALLA MÄNNISKOR GENOM SPORT. OCH ATT SKAPA EN MER HÅLLBAR VÄRLD.

SÄTT STOPP FÖR PLASTAVFALL

Vi såg möjligheterna för vad som är bäst för atleten måste vara bättre för planeten. Därför skapar vi produkter med återvunna material. Produkter skapade för att återskapas. Produkter skapade med naturen. Så att alla människor kan se möjligheter att vidta åtgärder och sätta stopp för plastavfall. Berättat av Henry Golding.

ALLBIRDS

Vi såg möjligheterna i att vända konkurrenter till samarbetspartners – att dela idéer och resurser och bevisa att som ett lag kan vi skapa fotavtryck anpassade för planeten. Möjligheterna att hjälpa oss på vår resa att blir koldioxidneutrala. Berättat av Finn Wolfhard.

CYRILL GUTSCH

Cyrill hade en vision om att rädda haven. Han såg möjligheterna i en enkel idé att omvandla plastavfall till produkter – och att vi tillsammans kan inspirera en generation att bevara och skydda planeten.

VI ÄR REBELLISKA OPTIMISTER SOM DRIVS AV ATT SKAPA EN BÄTTRE FRAMTID TILLSAMMANS. VI SER EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER DÄR ANDRA BARA SER DET OMÖJLIGA.