alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

KARLIE KLOSS MAKING STRIDES

 
[42]

Kollektionen adidas x Karlie Kloss är skapad för att hänga med i mångsidiga kvinnors liv och rörelser – oavsett om de tränar, chillar eller jobbar.

KK COVER UP JKT
999 kr

KK COVER UP JKT

DAM Performance

exklusivt

KK BIKINI TOP
479 kr

KK BIKINI TOP

DAM Performance

exklusivt

Woman stretching in the outdoors in adidas x Karlie Kloss collection
När olika typer av stöd och stil möts är vi en kraft att räkna med. Skapat i samarbete med Karlie Kloss.

”Natur finns överallt omkring oss, och att vara ett med naturen fyller oss med så mycket energi. Den här kollektionen är genuint inspirerad av naturens kraft och har ett sätt att skänka kvinnor ett visst typ av självförtroende. På samma sätt som att regnbågen kommer fram efter ett åskoväder så skapar många vackra stunder ett självförtroende och den här kollektionen omfamnar det.”

Yasmin (Kode with Klossy Scholar och sportentusiast)

Women stretching and working out in the adidas x Karlie Kloss collection
Karlie Kloss in the adidas x Karlie Kloss collection
Karlie Kloss in the adidas x Karlie Kloss collection
Women stretching and working out in the adidas x Karlie Kloss collection
Dam Gym & Träning Svart KK SHORT SHORTDam Gym & Träning Svart KK SHORT SHORT

KK SHORT SHORT

Dam Gym & Träning

NYA FRAMSTEG MED KARLIE KLOSS ADIDAS

Att hålla sig aktiv bidrar till framsteg inom livets alla områden. Kollektionen adidas x Karlie Kloss är designad för att ge dig frihet och självförtroende att ta dig an livets resa. Som supermodell och entreprenör brinner Karlie Kloss för att utveckla en stark kropp och ett starkt sinne med fokus på att uppnå sina mål. Som grundare av Kode with Klossy, en kostnadsfri programmeringskurs för tjejer i åldern 13-18 år, är hon lika engagerad i att vägleda unga kvinnor som i att sprida andan till framtida innovatörer.

INSPIRATION FÖR TRÄNING OCH STIL

Kollektionen adidas x Karlie Kloss består av ett urval avancerade basplagg, skapade för att hänga med i mångsidiga kvinnors liv och rörelse under dessa föränderliga tider – oavsett om de tränar, chillar eller jobbar. Kollektionens grund är oumbärliga bh:ar och tights, följt av kreativa stilar att bära ovanpå, och syftar till att ge kvinnor eftertraktade plagg som de vill bära om och om igen. Färgpaletten lyser med energifyllt orange uppburet av djupa, vackra blå och svarta toner, för ett starkt statement designat för aktiva kvinnor med stora ambitioner i livet. Funktionsmaterialet AEROREADY ger stöd när du behöver känna dig som starkast – oavsett om du tränar för ett halvmaraton, går på gympass eller rör dig fritt genom dagen, och genomtänkta materialval säkerställer en medveten kollektion.

KVINNLIG KRAFT

Kampanjbilderna togs av konstnären, fotografen och den sociala kommentatorn Shaniqwa Jarvis och föreställer Karlie tillsammans med två inspirerande framtida innovatörer och deltagare i Kode with Klossy, Alexis Williams och Elysha Ang. En kollektion och kampanj skapad av en enastående grupp kvinnor, designad för alla som vill göra framsteg i världen.