alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll
adidas

ADIDAS X KARLIE KLOSS

Få exklusiv förtur till den nya kollektionen adidas x Karlie Kloss. Nya stilar för alla nyfikna, skapade för de som vågar.

KARLIE KLOSS MAKING STRIDES

 
[45]

Kollektionen adidas x Karlie Kloss är skapad för att hänga med i mångsidiga kvinnors liv och rörelser – oavsett om de tränar, chillar eller jobbar.

Karlie Kloss in new campaign.
New Karlie Kloss campaign image.
Karlie Kloss in new campaign.
New Karlie Kloss campaign image.

”JAG ÄLSKAR PLAGGENS MÅNGSIDIGHET. FRÅN TRÄNING TILL ATT SLAPPA, DEN HÄR KOLLEKTIONEN ÄR SKAPAD FÖR VARJE TILLFÄLLE.”

Karlie Kloss

adidas x Karlie Kloss Sweat Pants
adidas x Karlie Kloss Crew Sweatshirt
adidas x Karlie Kloss Sweat Pants
Karlie Kloss Trainer XX92 Vegan Shoes
Karlie Kloss Trainer XX92 Shoes
Karlie Kloss Trainer XX92 Shoes
adidas x Karlie Kloss Oversize Vest
adidas x Karlie Kloss Crop Tee
adidas x Karlie Kloss Long Sleeve Tee
adidas x Karlie Kloss Crop Tee
adidas x Karlie Kloss Knit Tights
adidas x Karlie Kloss High-Support Bra
adidas x Karlie Kloss Seamless Long Sleeve Knit Crop Top
adidas x Karlie Kloss Knit Tights
adidas x Karlie Kloss Crew Sweatshirt
adidas x Karlie Kloss Yoga Flow Tights
adidas x Karlie Kloss Bomber Jacket
adidas x Karlie Kloss Seamless Knit Layered Top
adidas x Karlie Kloss Seamless Knit Layered Top
Karlie Kloss Run Shorts
Karlie Kloss Loose Tee
Karlie Kloss Run Shorts
Karlie Kloss Cover-Up Jacket
Karlie Kloss Cover-Up Jacket
Karlie Kloss Bikini Bottom
Karlie Kloss Bikini Top
Karlie Kloss Run Tights
Karlie Kloss Light Padded Jacket
Karlie Kloss Yoga Flow Tights
Karlie Kloss Crew Sweatshirt
Karlie Kloss Yoga Flow Tights
Karlie Kloss Tee
Karlie Kloss Tee
Karlie Kloss Run Tights
Karlie Kloss Tote Bag
Karlie Kloss Tote Bag
Karlie Kloss X9000 Shoes
Karlie Kloss Bikini Top
Karlie Kloss Loose Tee
Karlie Kloss Run Tank Top

NYA FRAMSTEG MED KARLIE KLOSS ADIDAS

Att hålla sig aktiv bidrar till framsteg inom livets alla områden. Kollektionen adidas x Karlie Kloss är designad för att ge dig frihet och självförtroende att ta dig an livets resa. Som supermodell och entreprenör brinner Karlie Kloss för att utveckla en stark kropp och ett starkt sinne med fokus på att uppnå sina mål. Som grundare av Kode with Klossy, en kostnadsfri programmeringskurs för tjejer i åldern 13-18 år, är hon lika engagerad i att vägleda unga kvinnor som i att sprida andan till framtida innovatörer.

INSPIRATION FÖR TRÄNING OCH STIL

Kollektionen adidas x Karlie Kloss består av ett urval avancerade basplagg, skapade för att hänga med i mångsidiga kvinnors liv och rörelse under dessa föränderliga tider – oavsett om de tränar, chillar eller jobbar. Kollektionens grund är oumbärliga bh:ar och tights, följt av kreativa stilar att bära ovanpå, och syftar till att ge kvinnor eftertraktade plagg som de vill bära om och om igen. Färgpaletten lyser med energifyllt orange uppburet av djupa, vackra blå och svarta toner, för ett starkt statement designat för aktiva kvinnor med stora ambitioner i livet. Funktionsmaterialet AEROREADY ger stöd när du behöver känna dig som starkast – oavsett om du tränar för ett halvmaraton, går på gympass eller rör dig fritt genom dagen, och genomtänkta materialval säkerställer en medveten kollektion.

KVINNLIG KRAFT

Kampanjbilderna togs av konstnären, fotografen och den sociala kommentatorn Shaniqwa Jarvis och föreställer Karlie tillsammans med två inspirerande framtida innovatörer och deltagare i Kode with Klossy, Alexis Williams och Elysha Ang. En kollektion och kampanj skapad av en enastående grupp kvinnor, designad för alla som vill göra framsteg i världen.