alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

KARLIE KLOSS MAKING STRIDES

 
[25]

Kollektionen adidas x Karlie Kloss är skapad för att hänga med i mångsidiga kvinnors liv och rörelser – oavsett om de tränar, chillar eller jobbar.

NYA FRAMSTEG MED KARLIE KLOSS ADIDAS

Att hålla sig aktiv bidrar till framsteg inom livets alla områden. Kollektionen adidas x Karlie Kloss är designad för att ge dig frihet och självförtroende att ta dig an livets resa. Som supermodell och entreprenör brinner Karlie Kloss för att utveckla en stark kropp och ett starkt sinne med fokus på att uppnå sina mål. Som grundare av Kode with Klossy, en kostnadsfri programmeringskurs för tjejer i åldern 13-18 år, är hon lika engagerad i att vägleda unga kvinnor som i att sprida andan till framtida innovatörer.

INSPIRATION FÖR TRÄNING OCH STIL

Kollektionen adidas x Karlie Kloss består av ett urval avancerade basplagg, skapade för att hänga med i mångsidiga kvinnors liv och rörelse under dessa föränderliga tider – oavsett om de tränar, chillar eller jobbar. Kollektionens grund är oumbärliga bh:ar och tights, följt av kreativa stilar att bära ovanpå, och syftar till att ge kvinnor eftertraktade plagg som de vill bära om och om igen. Färgpaletten lyser med energifyllt orange uppburet av djupa, vackra blå och svarta toner, för ett starkt statement designat för aktiva kvinnor med stora ambitioner i livet. Funktionsmaterialet AEROREADY ger stöd när du behöver känna dig som starkast – oavsett om du tränar för ett halvmaraton, går på gympass eller rör dig fritt genom dagen, och genomtänkta materialval säkerställer en medveten kollektion.

KVINNLIG KRAFT

Kampanjbilderna togs av konstnären, fotografen och den sociala kommentatorn Shaniqwa Jarvis och föreställer Karlie tillsammans med två inspirerande framtida innovatörer och deltagare i Kode with Klossy, Alexis Williams och Elysha Ang. En kollektion och kampanj skapad av en enastående grupp kvinnor, designad för alla som vill göra framsteg i världen.