alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Gravidkläder

 
[9]

Gravidvänligt mode

Från vår huvudkollektion

Sköna gravidkläder för en bekvämare graviditet

Att vara gravid kan vara både härligt och jobbigt, ibland på samma gång. Det är en berg-och-dal-bana av känslor såväl som hur man känner sig rent hälsomässigt. Oavsett hur din graviditet är just nu så är det väldigt viktigt för oss på adidas att kunna erbjuda dig gravidkläder som gör processen ett snäpp lättare. Du ska inte behöva rätta till kläderna hela tiden, störa dig på jobbiga sömmar eller känna att det du har på dig inte är smickrande! Tvärtom bör du kunna känna dig helt bekväm i dina gravidkläder och dessutom riktigt snygg.

Gravidkläder anpassade för en aktiv vardag

Varje graviditet är olika, men bilden många har av att man sitter still och vilar sig i nio månader stämmer sällan in på verkligheten. Tvärtom är det oftast väldigt bra för kroppen och för barnet att man tränar regelbundet. Därför har vi snygga gravidkläder för träning som sitter bra oavsett hur stor magen är och som anpassar sig efter din kropp graviditeten igenom så att du inte behöver hålla på och köpa nya kläder hela tiden, bara för att du vuxit ur dina favoriter. Det finns både plagg som passar för träningspass på gymmet och för raska promenader, allt för att du ska kunna hitta rätt gravidkläder för dina behov just nu.

Hitta rätt gravidkläder för din kropp

Vissa kvinnor tycker att det känns svårt att köpa gravidkläder eftersom de inte vet exakt hur de kommer att sitta om några månader. Därför har vi designat plagg som verkligen anpassar sig efter din kropp, även om den genomgår förändring. Vårt mål är att oavsett vilka gravidkläder du köper hos oss så ska de bli dina favoritplagg, både att träna i och att använda till vardags. Många kvinnor föredrar att ha på sig träningskläder även när de inte tränar eftersom de är så bekväma, och det har vi tagit fasta på.