alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Polotröjor och fleecetröjor

 
[22]

Polotröjor och fleecetröjor för värmande lager

Fleecetröjor och pikétröjor är de ultimata plaggen för dig som tycker om att träna utomhus när det är kallt ute. En isolerande tröja som värmer både huvud och armar kan definitivt vara något att satsa på. adidas har även tröjor speciellt anpassade för fotbollsspelare med ärmar med tumhål och en hög hals i fleece som värmer skönt om halsen, perfekt när temperaturerna kryper nedåt. Materialet står emot hård vind och blåst och känns väldigt mjukt och skönt mot huden. Du kan också välja en 90-talsinspirerad sweatshirt med modern look. Modellen är lös och ledig och den är tillverkad i mjukt collegetyg. Sådana fleecetröjor och pikétröjor är också sköna att ha på sig när du myser inomhus hemma i soffan eller när du ska till plugget.

En polotröja är det ultimata plagget för fysiska aktiviteter utomhus

Du kan aldrig ha för många tröjor i garderoben, speciellt inte sporttröjor. Oavsett om du tränar fotboll, promenerar eller joggar kan du hitta något i det här breda sortimentet. Med en långärmad polotröja från adidas är du förberedd för det mesta, du kan träna när det är kallt ute utan att frysa. Med en polotröja får du värme om halsen vilket är otroligt viktigt i kyligt väder. En långärmad tröja från adidas är dessutom väldigt stilren, och du kan välja mellan flera olika varianter av dessa snygga tröjor som passar för både hemmabruk och träningen på gymmet.

Fina tröjor som både värmer och skyddar mot låga temperaturer

Välj mellan snygga polotröjor, fleecetröjor och tjocktröjor. Materialet i dessa fleecetröjor och pikétröjor värmer effektivt samtidigt som de låter huden andas. De är stretchiga och tillåter maximal rörelsefrihet så du ska kunna känna dig flexibel och rörlig när du tränar. Tröjorna har en klassisk adidasdesign som aldrig går ur tiden och passar för både herr och dam.