alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

adidas LEGO®️ collection

 
[118]
Den nya kollektionen adidas LEGO®️ låter dig skapa din värld. Ge omgivningen ny form och ta nästa steg med färgstarka designs.
1 / 3
Sida:av 3

SKAPA EN KÄNSLA FÖR LEK MED KOLLEKTIONEN adidas LEGO ®️

Med den exklusiva kollektionen adidas LEGO®️ kan du ge världen ny textur. Lekfulla designs som väcker liv i fantasin gör det enkelt att återskapa omgivningen. Se inspiration i allt och upplev en ny bild av världen. Ett enkelt sätt att göra verklighet av fantasin. Det är din värld, och ditt sätt att upptäcka den.

LEKFULL KÄNSLA UTAN GRÄNSER

Här finns något för alla stilar. Den exklusiva kollektionen adidas LEGO®️ har en vild mix av plagg, från glammigt gult till nedtonat svart och grått. Upptäck sweatshirts, t-shirts, hoodies, sweatpants, shorts och till och med onesies i olika färgkombinationer, från starkare till mer subtila. Plagg som du kan bära som du vill. Med matchande skor fulländar du din outfit och tar de första stegen i en ny riktning. En lekfull värld väntar på att utforskas i den exklusiva kollektionen adidas LEGO®️. Funktionella egenskaper och lekfull design möjliggör en aktiv livsstil utan begränsningar så att du kan uppleva lekens kraft.

DU SKAPAR DIN VÄRLD

Den nya exklusiva kollektionen från adidas LEGO®️ är skapad för en lekfull känsla. Med färgstarka designs som liknar de klassiska legobitarna blir kollektionen ett sätt att återskapa världen runtom dig. Alla plagg har designats för kreativitet och inspiration till en lekfull inställning. Sätt igång och låt fantasin styra! För det första, skapa den outfit du vill ha genom att mixa och matcha. Ta sedan steget ut i det okända och gör något nytt av det som andra tar för givet. Så enkelt är det att leva med lekfull attityd.

KREATIVITET FÖR ALLA STORLEKAR

Den nya kollektionen från adidas LEGO®️ gör lekfull stil tillgänglig för alla – du är aldrig för ung för att börja skapa din värld. Med skor och kläder för bebisar, småbarn och unga kreatörer öppnar denna kollektion upp världen för alla storlekar. Välj en färgkombination och sätt igång att skapa din outfit. Kollektionen är unisex och gör det enkelt för alla att välja sin look för nästa lekfulla steg. Nu är det upp till dig: Är du redo att sätta igång och skapa din värld?