alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Leicester City – matchtröjor och kit

 
[12]
Upptäck vårt utbud av fotbollsjerseys och kit från Leicester City och visa att du är en äkta supporter. Vi har plagg för alla herrar, damer och barn som håller på Leicester.

Ta dig an fotbollsplanen med plagg från Leicester City

Om du älskar Leicester City är du inte ensam, och vi har plaggen som låter dig visa världen att du är stolt över laget. Välj själv om du vill ha en Leicester City-tröja att kolla på matcher i, eller om du vill köpa ett helt kit att använda när du själv ska spela fotboll. Alla plaggen pryds med Leicester Citys fina emblem och går i olika blå nyanser beroende på om du satsar på ett Leicester City away kit eller Leicester City home kit.

Leicester City-kit i material som andas

Det är när du känner dig riktigt bekväm som du kan fokusera på bollen, och därför har vi sett till att alla detaljer stämmer i våra Leicester City-kit. Designen på våra jerseys har en lagom lös passform så du kan röra dig obehindrat, och materialet andas med hjälp av AEROREADY-teknik så du inte blir för varm och svettig när du springer. Dessutom är de flesta plaggen gjorda av återvunnen polyester, vilket är en fördel utifrån ett hållbarhetsperspektiv och gör att du kan handla med gott samvete.

Så tvättar du dina Leicester City-kläder

När du kommer hem efter fotbollsträningen bör du ta upp dina kläder ur väskan så snabbt som möjligt, eftersom dålig lukt kan uppkomma om de ligger fuktiga under en längre tid. Tvätta gärna plaggen direkt på låg temperatur med ett milt tvättmedel. Plaggen är snabbtorkande och det är bäst att hänga dem på tork i stället för att använda torktumlaren. Undvik också att använda sköljmedel, eftersom det inte är bra för miljön och också kan förkorta plaggens livslängd.