alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Löparbälten

 
[1]
Pris
224 kr - 225 kr
224225

Löparbälten hjälper dig att hålla vätskebalansen

Är det dags för dig att ta dig an ditt nya personliga rekord i löparbanan eller kanske ge dig på ett maratonlopp? Oavsett vad så är det viktigt att du håller vätskebalansen under kontroll för att undvika värmeslag eller uttorkning, men att springa med en flaska i handen kan definitivt göra dig långsammare. Med något av våra löparbälten kan du smidigt förvara din vattenflaska eller vattenflaskor runt midjan utan att oroa dig över när du får chansen att dricka vatten nästa gång. Dessutom kommer vissa av våra löparbälten med smarta små fickor som låter dig förvara mindre värdesaker som du inte kan springa utan, till exempel dina nycklar eller varför inte något som ger dig snabb energi. Gör dig redo att ta dig an det där loppet du alltid undvikit och se vilken skillnad ett adidas löparbälte gör.

Ta med dig det viktigaste i ett adidas löparbälte

Med händerna fria och vattnet i högsta beredskap är du minst sagt redo, glöm inte att matcha ditt löpningsbälte med ett par ordentliga löparskor och sköna kläder som sitter bekvämt och hjälper dig undvika onödiga skavsår och andra skador. För att löparbältet ska passa de flesta flaskorna kommer det med ett åtdragningsband som hjälper till att justera passformen. Dessutom är bältet tillverkat så du enkelt kan justera det efter din midja för en bekväm känsla, och de reflekterande detaljerna hjälper dig att synas innan solen stigit upp och när den gått ner för dagen. Löparbältena är tillverkade i lättare material som gör de lätta att bära med sig. Det är de små sakerna som gör de största skillnaderna när tävlingsdagen är här så ta på dig det där löparbältet, kepsen som skyddar mot solens starka strålar, löparskorna som får dig springa mil efter mil och självklart kläderna som hjälper dig att hålla kroppstemperaturen i schack och gör dig redo för ett ordentligt äventyr.