alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis leverans av beställningar över SEK250
adidas

Löpning · Beginner

 
[274]

HITTA FOKUS I RÄTT UTRUSTNING

Gem började löpträna med en grupp. Känslan av community hjälpte honom med motivationen eftersom de alla gjorde samma resa – att bli bättre. Han tycker om att bära löparskor, shorts och t-shirt, ibland tillsammans med en hoodie. Rätt utrustning hjälper honom att känna sig som ett proffs och behålla fokus.

”En riktigt bra spellista är den som motiverar mest. Jag gillar att använda en enkel app för att hålla koll på hur det går och för uppmuntran. Det hjälper mentalt, och ett par bra löparskor hjälper också.”

RACHEL ALLISON – NYBÖRJARE PÅ LÖPNING

1 / 6
Sida:av 6