alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Löparkjolar

 
[1]

Låt inte det varma vädret stoppa dig från att utmana dig själv på löprundan. Passa på att skaffa en skön löparkjol som inte smiter åt och hindrar dig från att ta ut löpsteget.

Dam TERREX Svart Agravic Two-in-One SkortDam TERREX Svart Agravic Two-in-One Skort

Agravic Two-in-One Skort

Dam TERREX

Löparkjolen är en sportig kompromiss

Löpning är närmast en folkrörelse och om du inte har testat att ge dig ut på en härlig runda, kanske det är dags nu. Löparkläder ger dig självförtroendet du behöver för att klara nya mål. adidas har i alla år satsat på att utveckla trendriktiga och praktiska sportplagg som håller länge. Om du föredrar full rörelsefrihet och luftiga plagg, men samtidigt inte vill bära ett par shorts, är den snygga löparkjolen en perfekt kompromiss. Bär den sommartid och få en härlig semesterkänsla, med mycket spänst i löpsteget.

Förstklassiga material för ultimat komfort

När du bär den snygga löparkjolen behöver du inte oroa dig för skav eftersom det döljer sig ett par tighta, korta kompressionstights under i nylon och elastan. De anpassar sig efter dina rörelser och ger stadga. Kjolens kvalitativa material gör att huden andas. Svett och fukt avleds på bästa sätt tack vare materialet Climalite. Den elastiska midjan justeras med en dragsko vilket gör att löparkjolen enkel att ta av och på. Ytan i PVC är dessutom vattenavvisande, vilket är perfekt för regnigare dagar.

Kombinera löparkjolen med snygga plagg i kollektionen

Se gärna till att vädra din löparkjol mellan varje träningstillfälle så att du kan använda den flera gånger utan att behöva tvätta den alltför ofta. När du väl tvättar plagget är det viktigt att välja tvättprogrammet på 30 grader och inte använda sköljmedel, utan endast vanligt tvättmedel. Om du tar hand om dina löparkläder håller de längre. Det finns många andra träningsplagg i adidas kollektion som kan kombineras med den svarta löparkjolen. Oavsett om du föredrar en monokrom look eller något mer utstickande.