alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Mobilskal

 
[1]

Trendiga mobilskal med sportig touch

Det är tråkigt att behöva oroa sig för att mobilen ska skadas och att känna sig begränsad när man vill leva ett aktivt liv. Med ett tåligt och snyggt mobilskal är din mobil redo för en händelserik dag. Du behöver inte oroa dig för att den ska skadas av stötar och slag eftersom skalet sitter perfekt på plats och är designat med upphöjda kanter. Samtidigt som fodralet ger ett tryggt skydd för din mobil har du smidig tillgång till knappar och utgångar samt ett praktiskt kamerahål. Mobilfodralen är tillverkade i TPU som verkar flexibelt och stöttåligt samt canvas, polykarbonat och polyuretan.

Du och din mobil förtjänar ett nytt adidas mobilskal

Ett snyggt adidas mobilskal är inte bara ett skydd, utan också en accessoar som lyfter hela din outfit. Eftersom du bär med dig telefonen hela dagarna förtjänar den extra mycket uppmärksamhet och kärlek, och du kan välja mellan många olika färger och modeller bland adidas snygga mobilskal. Om du gillar en diskret stil kan du välja bland klassiska färger med adidaslogga, men det finns också läckra mönster och designer som gör att din mobil sticker ut från mängden. Fodralet ger ett bra skydd ifall du skulle tappa den i marken men framför allt så står den emot vardagliga stötar och undviker att mobilen får fula repor.

Fullända din outfit med en ny accessoar som skyddar

Din sportiga stil blir komplett med ett snyggt mobilfodral från adidas. De praktiska skalen finns i flera olika färger och är prydda med en tidlös adidas logga. Det finns något för alla smaker i det här sortimentet. Med små detaljer kommer du långt, och din mobil får ett längre liv med ett hållbart skal som täcker och skyddar. Med andra ord så är dessa fodral perfekta för dig som vill leva en aktiv livsstil utan begränsningar.