alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

high support sport bh

 
[29]

Bh:ar med high support för sport

Har du också väldigt hög standard i alla situationer? Vi vet att detaljerna gör stor skillnad. Med våra outfits får du utsökt stil utan att förlora dynamiken. Kompromisslöst bekväma. Bh:ar för dagligt bruk och för optimalt stöd under de mest krävande träningspassen. Med dessa bh:ar med high support för sport kommer du att vara rätt utrustad.

Skriv dina egna regler – bh:ar med high support för sport från adidas

Våra bh:ar har tillverkats av nylon, polyester och återvunnen polyester. Tycker du att det är viktigt med hållbarhet? Det gör vi också! Det är därför vi använder återvunna material i vår produktion. Det innebär att du både slår ett slag för miljön och för dig själv när du deltar i sportaktiviteter.

adidas märken – klassisk sportstil för gator och idrottsplatser

Performance har skapats för atleter som inte vill kompromissa med stilen – retrodesign med en distinkt betoning på funktion. Superfunktionell teknologi som AEROREADY, HEAT.RDY och CLIMACOOL lägger grunden i våra temperaturreglerande material. De underlättar träningen och är ventilerande eller värmande så att du kan hålla en behaglig temperatur när du tränar. Du hittar bh:ar i kollektionerna Stella McCartney Inspired, Clima och RDY. Våra bh:ar finns i orange, grönt, vitt och många andra färger.

Människor som tänker i nya banor för att transformera världen – adidas-produkter för barn och damer. 3-Stripes är alltid rätt: för maratonlopp, triathlon eller tävling. Visa din alldeles egna stil med bh:ar med high support för sport från adidas.