alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Nemeziz fotbollsskor

 
[64]
1 / 2
Sida:av 2

Flyg fram på planen och dribbla bort motståndarna med Nemeziz fotbollsskor

adidas har designat båda sina kollektioner av kläder och skor för att anpassas specifikt efter olika typer sporter. Olika rörelser kräver olika typer av stöd och material och därför behöver du hitta rätt utrustning för att kunna vara så bekväm som möjligt under träningspassen. I adidas kollektion av träningsskor hittar du fotbollsskor för flera olika typer av underlag. Nemeziz fotbollsskor är en populär sko för fotbollsplanen och ger dig perfekta tillslag och skönt stöd. Skorna kommer i flera olika modeller och färger.

Nemeziz-skor för stabila steg och hög fart 

Nemeziz fotbollsskor har högteknologiska funktioner som Tension Tape och Flexibelt Torsion System för ökad komfort. Om du vill ha extra stöd för ankeln hittar du Nemeziz-skor i högre modeller för att få extra stöd när du gör snabba vändningar på planen. Skornas ovandel i mjuk mesh anpassar sig helt efter foten för att ge dig perfekt passform och ytan ger dig bra grepp på bollen så du kan kontrollera spelet. Om du söker full flexibilitet och snabbhet hittar du skor med låg skärning runt ankeln för att få full rörelsefrihet på planen. Nemeziz fotbollsskor kommer med sulor för både mjuka och hårda underlag. Du hittar även denna träningssko i modeller för både vuxna och juniorer så fotbollsspelare i alla åldrar kan briljera på planen.

Nemeziz träningsskor i djärva färger

Modellerna i kollektionen kommer i flera olika stilar. Du hittar minimalistiska helsvarta skor med matchande svarta sulor, men även djärva neonfärger och coola mönster som drar blickarna till sig. Glöm inte att kika på adidas kollektion av fotbollsstrumpor för att optimera passformen i skorna och slippa friktion och skav. Du hittar även utrustning som bekväma och välsittande benskydd som lätt får plats under elastiska fotbollsstrumpor. Matcha dina fotbollsskor med fotbollsshorts och fotbollströjor som ger dig full ventilation och rörelsefrihet under fotbollsmatchen.