alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
adidas

Neutral · Löpning · Skor

 
[44]

adidas neutrala löparskor

adidas neutrala löparskor passar för alla eventualiteter oavsett om du springer på bana, gatan eller i terräng. De mångsidiga modellerna ger dig flexibelt stöd och lätta steg för att du ska kunna prestera på din högsta nivå under träningspasset. Med stickade ovandelar och responsiva sulor får du extra energi i varje steg medan greppande gummisulor gör att du får fäste på underlaget. Du hittar adidas neutrala löparskor i storlekar för dam, herr och barn.

Lätta löparskor för extra energi

adidas Ultraboost är en populär löparsko som följer med foten som en andra hud. Ovandelen i adidas Primeknit ger en välarbetad passform till foten som samtidigt ger stöd till fötternas rörelser. Stötdämpningen Boost både stabiliserar stegen och ger energi med sin fjädrande känsla. Med en Stretchweb-yttersula böjer sig skon naturligt efter fotens rörelser samtidigt som gummit Continental™ ger grepp på olika typer av underlag. adidas Ultraboost kommer både i monokroma färgskalor och djärva mönster och färger. Gemensamt är de karakteristiska 3-Stripes på skornas sida som ger adidas neutrala löparskor en sportig look.

Mer stabilitet tillsammans med snabba steg

Den neutrala löparskon adidas Pulseboost HD har tagits fram för att ge ökad stabilitet till fötterna utan att minska löparskornas responsiva effekt. Pulseboost HD är skapade med en ny Boost HD-mellansula som ger dig energi för varje steg med mer stabilitet än andra löparskor. Detta gör att du får komfort på alla underlag oavsett om du är på banan, stigen eller gatan. Med en sula i Adaptive Traxion får du maximalt grepp under snabba riktningsändringar och med en ovandel i Adapt Knit anpassar sig skons passform efter din fot.

Långdistanslöpning med Solarboost

För långdistanslöpning har adidas tagit fram löparskon adidas Solarboost som ger extra komfort för längre sträckor. Ovandelen i mesh har områden med extra förstärkning för att ge fötterna strategiskt stöd. Med Tailored Fibre Placement får du även extra stöd i mellanfoten under långa distanser.