alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Black Friday: NMD

 
[27]
kollektion
Pris
714 kr - 1 292 kr
7141292

Välkommen till framtiden på Black Friday: NMD

Har du problem att hitta ett par sneakers som är lika coola som du? Det problemet har vi en lösning på, nämligen Black Friday: NMD där du kan fynda skor som är något alldeles extra. Deras excentriska färgkombinationer och lek med textur och form gör att de aldrig känns tråkiga. Det här är skor som garanterat får folk att vända på huvudet när du går förbi. Men det är inte bara utseendet som gör att det är en bra idé att handla på Black Friday: NMD. Skorna har riktigt bra stötdämpning som är perfekt för dig som lever ett aktivt liv och alltid är på språng. Du kan gå långa sträckor i dem utan att bli trött i fötterna och de ger ett lagom stöd för foten som känns bekvämt och ger dig kontroll.

På vår Black Friday-outlet på NMD kan du vara dig själv

Mångsidighet är nyckeln på adidas Black Friday-outlet på NMD. Skorna anpassar sig efter din vardag och hänger med i svängarna. När du ska till gymmet tillför dem en sportig stil och matchar dina träningskläder, och när du har dem till jobbet får de ett par jeans och en hoodie att se ut som en outfit från ett modemagasin.

Glöm inte att ta hand om dina NMD från Black Friday

Det är viktigt att du vårdar dina skor på rätt sätt. Men oroa dig inte, det är inte alls svårt och det ger verkligen resultat. För att skydda skorna från fukt och smuts rekommenderar vi att du sprejar dem med en impregnering. Den får vattnet att pärla sig och rinna av i stället för att sjunka in i skornas material. Den behöver fyllas på med jämna mellanrum, särskilt efter att du har rengjort skorna. Det gör du bäst med en särskild skorengöring och en trasa.