Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

NMD

(47 Produkter)

BAKGRUND: ADIDAS NMD

NMD-evolutionens framfart grundar sig i adidas Originals-arkiven med inspiration från 80-talets utveckling av skoteknologi, fräscht urbant mode och kulturella influenser runt om i världen. NMD kombinerar avancerad Boost-teknologi och Primeknit-material med en djärv men samtidigt minimalistisk siluett som gör dom enkla att styla tillsammans med andra klädesplagg och accessoarer för en avslappnad urban stil. Utmärkande för NMD-skor är den klassiska strömlinjeformade designen från 80-talet, uppdaterad med tidsenliga detaljer - och med den moderna Boost-teknologin som ger en fjädrande dämpning samt ventilerande Primeknit som omsluter foten i en strumpliknande passform, sätter NMD även dina fötters komfort i centrum och har bidragit till den enorma succén. Våra NMD-skor kommer i både dam- och herrmodeller.
adidas NMD-modeller
Samlingsnamnet för hela serien är ofta känt som NMD Runner PK eller rätt och slätt bara NMD. De nyare modellernas karaktärsdrag har mycket gemensamt med den första release-modellen som hette NMD R1 - som blev en omedelbar succé - men kreativa samarbeten har resulterat i unika modeller som experimenterar med djärvare färger och material. NMD R2, NMD CS1, NMD CS2 är exempel på nyare modeller med kulturella influenser från runt om i världen. adidas NMD CS1 har till exempel en slip on-design istället för snörning, influerad av japansk, stilren estetik.
adidas NMD-kläder
Förutom skor så sträcker sig även NMD-serien till tröjor, jackor, byxor och ryggsäckar utvecklade i förstklassiga material med kontemporära passformer. Klädkollektionen blandar minimalistiska tonarter, progressiv NMD-grafik med hög funktionalitet. Precis som skokollektionen är NMD-kläders design och komfort alltid skapade med den urbana livsstilen i åtanke.