alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Originals by OAMC

 
[15]

adidas Originals by OAMC

Inför höst/vinter 2020 har adidas Originals återförenat sig med det framåtblickande herrklädesmärket OAMC och skapat en välplanerad kollektion med exklusiva sneakers. Den nya kollektionen är inspirerad av teknisk lättviktsdesign och lyfter fram kontrasten mellan syntetisk funktion och naturliga material. Här blandas progressiv estetik med innovativa tekniker.

Ikoniska detaljer från adidas arkiv mixas med futuristiska inslag. I det första släppet från adidas Originals by OAMC lanseras siluetten Type O-8 och en uppdatering av Type O-5. Type 0-8 är en fräsch version av den tidlösa Samba-sneakern och utmärks av en stilren look. OAMC lyfter originalet med sin nya version i tre subtila färgsättningar: olivgrönt, vitt med svarta detaljer och svart.

Kollektionen innehåller också den terränglöparinspirerade siluetten Type O-5 i nya stilrena färger. Type 0-5 präglas av funktionell stil och är tillgänglig i blått och svart.