Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
adidas
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik

adidas Originals EQT • Equipment

(35 Produkter)

adidas Originals EQT

Kollektionen adidas EQT, en förkortning för Equipment, är fokuserad på funktion och blev en populär funktionell street-stil under 90-talet. De minimalistiska kläderna med innovativa material och nytänkande färgkombinationer fortsätter att vara en modern stilfavorit som passar för både sport och street. Här hittar du allt från minimalistiska träningsjackor och t-shirts till förvånande men imponerande färgval på skor och tillbehör från adidas Originals EQT.

Skor från adidas EQT

Med ett par sneakers från adidas Originals EQT får du nostalgiska vibbar med design som refererar tillbaka till 90-talet. adidas EQT Gazelle är en sko baserad på en av adidas mest kända löparsilhuetter. Skon kommer i retrofärger och en tjock platåsula som fullständigt skriker millennieskiftet. Med en ovandel i både läder och mesh får du en cool textur och tillsammans med mellansulan i EVA är skon lätt och bekväm för vardagsbruk. Löparskon EQT Support Mid Adv Primeknit är en annan sko i kollektionen som anammar sann 90-talsstil. Med en följsam ovandel i adidas Primeknit får du en sko som är lätt samtidigt som den ger en fotnära och stödjande passform.

Annorlunda trackjackor

Bland adidas Originals EQT-kläder hittar du trackjackor inspirerade av det träningsställ som adidas designade åt det tyska fotbollslandslaget under tidigt 90-tal. Med retrodesign som innehåller smala och minimalistiska ränder och en liten adidaslogga på bröstet får du en klassisk träningsjacka i annorlunda form. I kollektionen hittar du även träningsjackor med halvgenomskinligt skal och designdetaljer som blockfärgade paneler i kontrasterande färger längs med ärmarna.

T-shirts och tröjor från adidas EQT

Med tröjor och t-shirts från adidas Originals EQT får du funktionella plagg inspirerade av klassiska adidas stilar. Bland annat hittar du t-shirts med förstorade 3-Stripes diagonalt över bröstet samt långärmade tröjor med blockpaneler i djärva färger. Uppdatera din sportstil med dessa plagg i retroanda för en nytolkning av en klassisk adidas look.