alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR
adidas

Jackor XXL

 
[4]

Skydda dig mot elementen med jackor i XXL

När det är kyligt ute kan det vara skönt med en plus size jacka som hjälper dig att behålla värmen. Det bästa är att XXL-jackor passar bra till träningspasset såväl som när du är på väg till jobbet. Våra XXL-jackor kommer i olika sportiga modeller men är fortfarande stilrena och fungerar därför lika bra till vardags. En träningsjacka fungerar utmärkt att ha ovanpå träningskläderna så du håller lederna och musklerna varma lagom tills det är dags för uppvärmningen. Ta dig an dagens utmaningar i en sportig plus size jacka!

Sofistikerad i stora storlekar på jackor

Vi har rockar i stora storlekar med dragkedja som underlättar när du behöver ta av eller på träningsjackan. Att enkelt kunna ta med sina värdesaker är viktigt, därför har vi designat XXL-jackor med fickor som tillåter dig att ha med telefonen och nycklarna under träningspasset. För att säkra fickorna har vi även inkluderat dragkedja på fickorna på några av våra jackor. När det blåser kan det vara kallt med en kortare jacka, därför erbjuder vi även längre jackor som är en modern twist till våra klassiska träningsjackor. Träningsjackorna kommer i olika material och modeller så att det finns en stil som passar dig och dina behov.

Sätt stilen med jackor i stora storlekar

Att äga en träningsjacka kan underlätta livet, i alla fall om du behöver lämna den bekväma och varma sängen för att genomföra ett morgonpass ute i kylan. Då hjälper en träningsjacka för att behålla värmen och slippa bli nedkyld innan uppvärmningen ens börjat. Det bästa med en jacka i XXL är att den går bra att använda tillsammans med din häftiga träningsoutfit, men även till din coola vardagsstil för att skapa mer attityd. Ett par sköna träningsbyxor, sköna strumpor, coola sneakers, t-shirt och en skön huvtröja kommer garanterat komplettera träningsjackan och göra dig redo för ditt intensiva träningspass. Det är dags att utmana dig själv och köra på ditt nya personbästa!