alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Plus size crop tops

 
[2]

Sporta en trendig silhuett med plus size crop tops

En skön crop top fungerar lika bra till vardags såväl som till träningspasset. Att ha en crop top som hjälper till att hålla dig sval under träningspasset kan vara uppskattat när intensiteten blir hög och svetten börjar rinna. Vi har designat plus size crop tops med en rak skärning som markerar midjans smalaste del och ger en fin passform. Vi har fokuserat på att designa våra toppar så de passar dig och dina behov, en plus size crop top är trots allt ett basplagg som är en bra investering till garderoben. Detta innebär att crop toppen kan hjälpa dig att spara tid, då du kan gå direkt till träningslokalen från jobbet utan att behöva byta om.

Plus size crop top med smart teknologi

Våra plus size crop tops kommer i olika material så du kan välja vilket material som passar dig bäst. Vi har bland annat toppar i blandat material som till exempel mesh, nylon och elastan som skapar ett lättare material som andas och som hjälper dig att hålla dig torr och sval under ett hårt träningspass. Topparna kommer i flera olika färger så du kan välja vilken färg som är din favorit. Du hittar olika storlekar för de korta topparna som hjälper dig att hitta en som passar just dig.

Plus size kortare topp det perfekta tillägget till basgarderoben

Att ha en basgarderob är alltid bra, speciellt för dagar då man är osäker på vad man ska ha på sig. En plus size crop top är ett perfekt tillägg i garderoben eftersom du kan bära den tillsammans med ett par joggingbyxor eller shorts, men även tillsammans med ett par snygga jeans. Du kan dessutom bära din crop top under någon häftig huvtröja eller annat valfritt plagg för att skapa en tuff attityd och personlig känsla. Släng på dig din unika och personliga outfit och gör dig redo för ett nytt personbästa!