alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR
Beställ online & hämta upp i butik
adidas

Pojkar · Långärmade tröjor

 
[8]
Barn Fotboll Turkos Real Madrid Training TopBarn Fotboll Turkos Real Madrid Training Top

Real Madrid Training Top

Barn Fotboll

Snygga tröjor för aktiva pojkar

Oavsett om du har en liten sportentusiast där hemma eller om han mest gillar att springa runt och leka så är våra tröjor för pojkar ett bra alternativ. De sitter bekvämt och tillåter killarna att röra på sig ordentligt, klättra i träd, spela fotboll eller dansa, ja, helt enkelt leva utan att behöva oroa sig över hur kläderna sitter. Våra långärmade tröjor för pojkar hjälper dem att hålla värmen när det är kallt samtidigt som de kan känna sig riktigt snygga.

Ge din pojke tröjor med det där lilla extra

Det är skillnad på tröjor och tröjor. Våra långärmade tröjor för pojkar är gjorda av material som effektivt transporterar bort fukt, vilket gör att killarna som använder dem inte blir helt blöta av svett, även när de är ute och tränar sport eller leker på lekplatsen i timmar. Samtidigt är de riktigt värmande, vilket är en kraftfull kombination av egenskaper som gör att dessa tröjor är många pojkars favoriter. Vi har både tröjor till din pojke i klara färger och neutrala nyanser så att ni kan hitta något som passar din lille grabbs personliga stil. En tröja i favoritfärgen lär garanterat bli använd mycket.

Miljövänliga material för våra barns skull

Vi på adidas är medvetna om att vilka beslut vi fattar påverkar miljön, och därför letar vi alltid efter sätt som vi kan minska vårt miljöavtryck och göra vår del i att värna om vår fina planet. Detta för att våra barn, inklusive pojkarna som bär tröjorna på denna sida ska ha en ren miljö att spendera sin framtid i. Därför är bomullen som används i våra tröjor hållbart odlad och vi använder oss även av återvunnen polyester som är gjord av plast som vi har räddat ur våra hav. Funktionella och miljövänliga material gör helt enkelt bättre kläder.